Luc De Beir + Architecten
Studio

Studio

Contact

Luc De Beir

Als architect ga ik steeds opnieuw de uitdaging aan om inventiviteit met vakmanschap te verenigen. Waar het mij om gaat is dat ik de eisen en wensen van een opdrachtgever vertaal in een samensmelting van vindingrijkheid en functionaliteit.
Samen met de mensen met wie ik werk, bied ik totaalconcepten aan, waarbij interieur op gelijke voet staat met architectuur.

Onderzoek en dialoog met de bouwheer leiden in mijn ontwerpen tot de creatie van projecten, waarbij tijdloosheid, balans en innovatie centraal staan. Net als wetenschappelijk onderzoek bouw ik graag verder op eerder ontwikkelde ideeën. Mijn realisaties blijven zo onderwerp van voortdurende groei. De architectuur vernieuwt zichzelf als een perpetuum mobile.

Mijn passie voor nieuwe ideeën, architecturale vorm en boeiende materialen met steeds evoluerende toepassingsgebieden weerspiegelt zich in
mijn bouwwerken.

Creativiteit genereert vooruitgang. Dat maakt mijn vak zo fascinerend. Ik ervaar het als een privilege dat ik dit beroep kan uitoefenen en beleef bij ieder nieuw project opnieuw deze aantrekkelijke drang naar diversiteit
en innovatie.

arrow Grateful for this legacy

Innovatie + creativiteit

Luc De Beir + Architecten, opgericht in 1999 en gevestigd in Knokke-Heist, draagt innovatie en creativiteit hoog in het vaandel. Het ultieme doel – de perfecte mix tussen functionaliteit en esthetiek – staat altijd voorop, in elke tak van de diverse activiteiten. Het plusteken in de naam Luc De Beir + Architecten verwijst naar de onmiskenbare meerwaarde die het bureau te bieden heeft.

De realisatie van de toevertrouwde opdrachten geniet de grootste aandacht, vanaf de conceptfase tot en met de laatste interieurdetails. Elk project ontwikkelt zich in nauwe samenspraak met de bouwheer, waarbij zijn eisen en wensen essentieel blijven in
de creatieve ontwikkeling.

Studio
Studio

Kennis + kunde

De kennis en kunde van een hecht team heeft over de jaren heen zichtbaar het architecturale landschap beïnvloed, niet alleen van Knokke-Heist maar ook daarbuiten.
De realisaties van Luc De Beir + Architecten springen in het oog en stralen een stijlvolle, elegante en eigentijdse sfeer uit.

Bij Luc De Beir + Architecten staat de opdrachtgever centraal. Het bureau wordt gedragen door een compleet team specialisten, met een ruime praktijkervaring. De grote professionaliteit gaat gepaard met genoeg kleinschaligheid, die een persoonlijke en intensieve betrokkenheid bij ieder project garandeert en bevordert.

Vakmanschap en creativiteit, de meest grondige kennis van hedendaagse bouwvoorwaarden, klantgerichtheid, onberispelijke en vlotte communicatie en budgetcontrole zijn de pijlers waarop de werkwijze van het bureau steunt.